Velkommen

Velkommen ombord på et af vores klassiske skibe. Sejl med os ud og oplev København og Øresund!

Med WaterTours får du unikke oplevelser og transport på vandet. De mange indtryk udefra forstærkes af den hyggelige stemning ombord i et af vores fartøjer, mens vi sejler til vores ynglings steder i Københavns Havn og ud på Øresund. Ombord mærker du straks, den helt rigtig maritime stemning.    

Om du ønsker en hyggelig time tur rundt i havnen, en lidt længere tur der strækker sig ud på Øresund, eller et arrangement ud fra dine egne ønsker og behov, så finder vi altid den helt rigtige løsning for dig og dine gæster.

WaterTours er også den officielle besejler af Trekroner Søfort. Se mere her.

M/S Simone L

Op til 48 passagerer

Skønne Simone L. er vores største skib i flåden. Oprindeligt bygget til Søværnet i 1987. Hun har trofast, i sine første år, sejlet mellem Holmen og Toldboden, hvor hun transporterede personale frem og tilbage.

Vi fandt Simone L efterladt i Helsingør i 2015, og i 2018 lykkedes det os at erhverve hende. Efter en gennemgribende istandsættelse, er hun nu klar til igen at pryde Københavns Havn og Øresund.

Vi er stolte over at byde dig velkommen ombord i Simone L. I ”lastrummet” foran i skibet, er der en cosy stemning, og ude på det overdækkede bagdæk, er der apteret med fine bænke og bløde hynder til alle. Der er også en lille udsigtsplatform ombord, hvor i kan nyde udsigten 360’ rundt, mens vi sejler forbi de mange spændende steder. Læn dig tilbage med et glas i hånden og nyd turen.

Kan chartres fra min. 1 times sejlads.

M/B Rie

Op til 12 passagerer

Er en hyggelig overdækket motorbåd, bygget i 2006 efter samme støbeform som Søværnet anvendte til deres 9 meter motorbåde. Båden er fuldt apteret i teak, opvarmet om vinteren og på en varm sommerdag, slår vi kalechen ned. Den perfekte båd til mindre selskaber og private ture.

Kan chartres fra min. 1 times sejlads.

Trekroner Søfort

Watertours.dk er den officielle besejler til og fra Trekroner Søfort.

Med Watertours.dk shuttle service, bliver du og dine gæster nemt, hurtigt og billigt sejlet mellem Langeliniekaj og Trekroner Søfort.

Vi sejler i maj og juni: lørdag, søn- og helligdage.
Vi sejler i juli og august: torsdag, fredag, lør- og søndag.
Vi sejler i september: lørdag og søndag.

Ture lørdag/søndag, skal bookes senest kl. 12:00 fredagen før ønsket afgang. Ture på helligdage, skal bookes senest kl. 12:00 den forudgående hverdag.

Afgang fra: Langeliniekaj 5 ved Isbjørnen.
Ankomst til: Trekroner Søfort.

Ud kl. 11.00 — hjem kl. 14.30:                              Pris: DKK 100,00 T/R

Alle ture skal reserveres og forudbetales.

Købte billetter, refunderes ikke.

Ønsker du sejlads på andre tidspunkter gælder følgende priser:

Fra 12 til 100 personer (minimum 12 personer):

Ud og hjem i dagtimerne:                  Kr. 150,00 pr. person T/R
Ud i dagtimerne + hjem aften:          Kr. 195,00 pr. person T/R

Salt Restaurant, Cruise & Dine

Udvendig af Admiral Hotel

Vi tilbyder i samarbejde med Restaurant Salt, Champagne Cruise og Kaffe Cruise. I kan også nyde en middag før en sejltur til en Opera aften. Besøg Salt Restaurant hvor i også kan booke hele jeres arrangement.

Udvendig af Admiral Hotel

Vi tilbyder i samarbejde med Restaurant Salt, Champagne Cruise og Kaffe Cruise. I kan også nyde en middag før en sejltur til en Opera aften. Besøg Salt Restaurant hvor i også kan booke hele jeres arrangement.

Askespredning

Båd RIE af WaterTours.dk i Øresund

Motorbåden MS Rie kan benyttes ved askespredning på Øresund, dette skaber de rette rammer til et værdigt farvel. Vi har plads til 12 personer ombord, og kan planlægge hele turen på den bedste måde i samarbejde med pårørende og efterladte.

Båd RIE af WaterTours.dk i Øresund

Motorbåden MS Rie kan benyttes ved askespredning på Øresund, dette skaber de rette rammer til et værdigt farvel. Vi har plads til 12 personer ombord, og kan planlægge hele turen på den bedste måde i samarbejde med pårørende og efterladte.

Power RIBs med RibAlex.dk

Savner du fart og spænding anbefaler vi RibAlex.dk. De har mange fartøjer og kan flytte mange mennesker med utrolig fart. Disse fartøjer, sammen med deres professionelle mandskab, har flexibilitet til at opsamle næsten overalt. Hvis du mangler et uforglemmeligt arrangement på vandet, så er RibAlex.dk det rette valg.

Hvis du er på udkig efter et uforglemmeligt virksomheds arrangement eller en tur med venner eller familie, så er RibAlex.dk klar til at håndterer transporten over vandet med deres unikke og sødygtige fartøjer.

RibAlex.dk har et stort katalog over erhverskunder samt samarbejdspartnere til at sammensætte fantastiske oplevelser på og ved vandet. RibAlex.dk er yderst erfaren i at håndterer store grupper af mennesker. Kombiner din virksomheds aktiviteter med Ribalex.dk og skab de bedste rammer for et uforglemmeligt arrangement.

For yderligere information besøg RibAlex.dk

Handelsbetingelser

Danske Bank
Reg. No.: 4180
Konto No.: 3148164134
IBAN: DK1930 00 3148164134
BIC (Swift-adress): DABADKKK

CVR No.: 26195349

Adresse: Refshalevej 340, 1432 København K
Telefon: (+45) 2840 6870
Email: booking@watertours.dk

Alle priser på websitet angives inkl. samtlige afgifter og skatter m.m og er i danske kroner (DKK). Pris omfatter bestilte tur/transport + eventuelle tilvalg. Undtaget herfor er eventuelle havneafgifter. Reservationsgebyr udgør 15% af totalbeløb og kan ikke refunderes. Sejlads af indre Danske farvande er fritaget moms.

Firmakunder: Faktura fremsendes som pdf-fil til rekvirent via mail.
Privatekunder: Depositum skal indbetales straks efter reservation. Restbeløb kontant før sejlads.
Indbetalt depositum returneres ved rettidig afbestilling.

Billetter og gavekort kan ikke refunderes efter pladsreservation.

 

Sejlads afvikles i hht. aftalegrundlaget i mail. Herunder afgangstid, mødested, varighed og destiantion.

Hvis der er noget der ikke stemmer overens med det bestilte, skal du omgående efter modtagelse af bekrætigelse tage kontakt til RibAlex.dk med henblik på at afhjælpe evt. fejl.

På dagen for selve sejladsen/arrangementet gælder: Aftalt tid er afgangstidspunktet. Mødetid er minimum 15 min. før afgang på aftalt sted. Ved forsinket fremmøde, og i fald det er muligt / nødvendigt kan sejltiden forskydes ækvivalent med forsinkelsen mod betaling af ventetiden. Gældende takst for ventetid fremgår under priser. pr. påbegyndt halve time.

Ifølge e-handelsloven er der normalt 14-dages fortrydelsesret ved handel via Internettet. Dette gælder dog ikke for transport jfr. Forbrugeraftaleloven § 9, stk. 2 og § 17, stk. 2. Det anbefales derfor at reservisten hurtigst muligt tager kontakt til RibAlex.dk via mail, såfremt det måtte blive nødvendigt at ændre eller annullere en booket tur.

Afbestilling eller nedjustering af sejltid/omfang skal ske med mindst 14 dages varsel før aftalt sejlads. Ved reservation af mere end 2 RIB’s (stor-arrangement) øges afbestillingsfristen til 4 uger. (refundering af reservationsgebyr, kreditkortgebyrect. er ikke muligt).

Senere afbestilling/nedjustering kan ikke finde sted og reservation faktureres til fuld pris.

Mængderabat opnået på grundlag af en bestilt mængde sejlads, kancelleres ved enhver nedjustering.

Udgår enkelte fartøjer under stor-arrangementer gives refusion i hht. den af stor-arrangementes procentvise nedjustering og kun i forhold til prisen for det enkelte fartøj. Gennemføres stor-arrangement trods frafald, uden betydelig gene for rekvirent, sker refusion per kulance. For WaterTours.dk eventuelle formidling af omkostninger til tredjepart i forbindelse med afvikling af arrangementer (f.eks. leje af land/vandareal, deposita, eksternt udstyr, mandskab, fartøjer, ect. ect.) Gælder vort reservationsgebyr og tredjeparts handelsbetingelser.

Under forhold hvor bestilt sejlads umuliggøres af teknisk nedbrud, havari eller uvejr og derfor helt eller delvis må aflyses fra vores side, kan WaterTours.dk ikke gøres ansvarlig for rekvirents evt. økonomiske tab.

Vigtigt: Aftalt tid er afgangstidspunktet. Mødetid er minimum 15 min. før afgang på aftalt sted. Ved forsinket fremmøde og i fald det er muligt og eller nødvendigt kan sejltiden forskydes ækvivalent med forsinkelsen mod betaling af ventetiden. Takst for ventetid: Dkr. 900,- pr. påbegyndt halve time.

Kontakt


-en del af CPH Shipping Gruppen.

Du finder os på Refshalevej 340, 1432 Kbh. K.

Telefon: +45 2840 6870
Email: booking@watertours.dk

Kontakt Form