Kunne du tænker dig at charter i København?

Book din næste tur her:

Kunne du tænker dig at charter en båd i København?

Velkommen ombord på et af vores klassiske skibe. Sejl med os ud og oplev København og Øresund!

Med WaterTours får du unikke oplevelser og transport på vandet. De mange indtryk udefra forstærkes af den hyggelige stemning ombord i et af vores fartøjer, mens vi sejler til vores ynglings steder i Københavns Havn og ud på Øresund. Ombord mærker du straks, den helt rigtig maritime stemning.    

Om du ønsker en hyggelig time tur rundt i havnen, en lidt længere tur der strækker sig ud på Øresund, eller et arrangement ud fra dine egne ønsker og behov, så finder vi altid den helt rigtige løsning for dig og dine gæster.

WaterTours.dk er en del af CPH Shipping ApS, og også den officielle besejler til Trekroner Søfort.

Trekroner Søfort

WaterTours.dk (CPH Shipping ApS) er den officielle besejler til og fra Trekroner Søfort.

Med WaterTours.dk shuttle service, bliver du og dine gæster nemt, hurtigt og billigt sejlet mellem Langeliniekaj og Trekroner Søfort.

Sejlplan Maj og Juni 2020:
Lørdag, søn- og helligdage: ud kl. 11.00 – hjem kl. 13.30.

Sejlplan Juli og August 2020:
Torsdag og fredag: ud kl. 11.00 – hjem kl. 13.30.
Lørdag: ud kl. 11.00 og 13.00 – hjem kl. 13.15 og 15.00.
Søndag: ud kl. 11.00 – hjem kl. 13.30

Sejlplan September 2020:
Lørdag og søndag: ud kl. 11.00 – hjem kl. 13.30.

Ture lørdag/søndag, skal bookes senest kl. 12:00 fredagen før ønsket afgang. Ture på helligdage, skal bookes senest kl. 12:00 den forudgående hverdag.

Afgang fra: Langeliniekaj 5 ved Isbjørnen.
Ankomst til: Trekroner Søfort.

Pris: DKK 100,00 T/R

Alle ture skal forudbetales.

Købte billetter, refunderes ikke.

Ønsker du sejlads på andre tidspunkter gælder følgende priser:

Fra 12 til 100 personer (minimum 12 personer):

Ud og hjem i dagtimerne:                  Kr. 150,00 pr. person T/R
Ud i dagtimerne + hjem aften:          Kr. 195,00 pr. person T/R

Salt Restaurant, Cruise & Dine

Udvendig af Admiral Hotel

Vi tilbyder i samarbejde med Restaurant Salt, Champagne Cruise og Kaffe Cruise. I kan også nyde en middag før en sejltur til en Opera aften. Besøg Salt Restaurant hvor i også kan booke hele jeres arrangement.

Udvendig af Admiral Hotel

Vi tilbyder i samarbejde med Restaurant Salt, Champagne Cruise og Kaffe Cruise. I kan også nyde en middag før en sejltur til en Opera aften. Besøg Salt Restaurant hvor i også kan booke hele jeres arrangement.

Askespredning

Båd RIE af WaterTours.dk i Øresund

Motorbåden MS Rie kan benyttes ved askespredning på Øresund, dette skaber de rette rammer til et værdigt farvel. Vi har plads til 12 personer ombord, og kan planlægge hele turen på den bedste måde i samarbejde med pårørende og efterladte.

Båd RIE af WaterTours.dk i Øresund

Motorbåden MS Rie kan benyttes ved askespredning på Øresund, dette skaber de rette rammer til et værdigt farvel. Vi har plads til 12 personer ombord, og kan planlægge hele turen på den bedste måde i samarbejde med pårørende og efterladte.

Power RIBs med RibAlex.dk

Savner du fart og spænding anbefaler vi RibAlex.dk. De har mange fartøjer og kan flytte mange mennesker med utrolig fart. Disse fartøjer, sammen med deres professionelle mandskab, har flexibilitet til at opsamle næsten overalt. Hvis du mangler et uforglemmeligt arrangement på vandet, så er RibAlex.dk det rette valg.

Hvis du er på udkig efter et uforglemmeligt virksomheds arrangement eller en tur med venner eller familie, så er RibAlex.dk klar til at håndterer transporten over vandet med deres unikke og sødygtige fartøjer.

RibAlex.dk har et stort katalog over erhverskunder samt samarbejdspartnere til at sammensætte fantastiske oplevelser på og ved vandet. RibAlex.dk er yderst erfaren i at håndterer store grupper af mennesker. Kombiner din virksomheds aktiviteter med Ribalex.dk og skab de bedste rammer for et uforglemmeligt arrangement.

For yderligere information besøg RibAlex.dk

Handelsbetingelser

WaterTours.dk drives af CPH Shipping ApS.

Danske Bank
Reg. No.: 4180
Konto No.: 3148164134
IBAN: DK1930 00 3148164134
BIC (Swift-adress): DABADKKK

MobilePay: 94420

CVR No.: 26195349

Adresse: CPH Shipping ApS, Refshalevej 340, 1432 København K
Telefon: (+45) 2840 6870
Email: booking@watertours.dk

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK), inkl. samtlige afgifter og skatter m.v. Priserne omfatter bestilt tur/transport + eventuelle tilvalg. Undtaget herfor er eventuelle havneafgifter.

Reservationsgebyr udgør 15% af totalbeløb, dog minimum DKK 1500,00. Indbetalt reservationsgebyr refunderes ikke.

Betaling:

Firma kunder: Faktura fremsendes som pdf-fil til rekvirent via mail. Betaling iht. vores standard betingelser, som nævnt på fakturaen.
Billetter og gavekort: Refunderes ikke.

Private kunder: Depositum udgør 15% af den aftale ydelse, dog minimum DKK 1500,00. Depositum indbetales straks efter reservation. Ved betaling på kreditkort, hæves depositum straks, og restbeløbet på dagen for den aftalte sejlads. Restbeløb kan ligeledes, efter aftale, betales kontant før afgang eller via Mobilepay 94420. Indbetalt depositum returneres ved rettidig afbestilling.

Sejlads af indre Danske farvande er fritaget for moms.

 

Aftalt tid er afgangstidspunktet. Mødetid er minimum 15 min. før afgang på aftalt sted. Ved forsinket fremmøde, og i fald det er muligt / nødvendigt kan sejltiden forskydes ækvivalent med forsinkelsen mod betaling af ventetiden. Gældende takst for ventetid fremgår under priser og afregnes pr. påbegyndt halve time.

Sejlads afvikles iht. aftalegrundlaget, som nævnt på fakturaen og/eller i e-mail. Herunder afgangstid, mødested, varighed og slut destination. Hvis der er noget, der efter modtagelsen af den fremsendte bekræftelse, ikke stemmer overens med det bestilte, skal der omgående tages kontakt til CPH Shipping ApS, med henblik på at afhjælpe evt. fejl.

Ifølge e-handelsloven er der normalt 14-dages fortrydelsesret ved handel via Internettet. Dette gælder dog ikke for transport på vandet jf. Forbrugeraftaleloven § 9, stk. 2 og § 17, stk. 2. Såfremt det måtte blive nødvendigt at ændre eller annullere en booket tur, skal der hurtigst muligt tages kontakt til WaterTours.dk via mail.

Afbestilling eller nedjustering af sejltid/omfang skal ske med mindst 14 dages varsel før aftalt sejlads. Ved reservation af mere end 2 fartøjer (stor-arrangement) øges afbestillingsfristen til 4 uger. Refundering af reservationsgebyr, kreditkortgebyr o.a. er ikke muligt.

Ved. evt. senere afbestilling/nedjustering faktureres turen og andet aftalt til fuld pris.

Mængderabat opnået på grundlag af en bestilt mængde sejlads, annulleres ved enhver nedjustering.

Udgår enkelte fartøjer under stor-arrangementer, refunderes der iht. den af stor-arrangementets procentvise nedjustering og kun i forhold til prisen for det enkelte fartøj. Gennemføres stor-arrangement trods frafald, uden betydelig gene for rekvirent, sker refusion per kulance. For CPH Shipping ApS eventuelle formidling af omkostninger til tredjepart i forbindelse med afvikling af arrangementer (f.eks. leje af land/vandareal, deposita, eksternt udstyr, mandskab, fartøjer mv.) er tredjeparts handelsbetingelser gældende, samt CPH Shipping ApS reservationsgebyr.

Under forhold hvor bestilt sejlads umuliggøres af teknisk nedbrud, havari eller uvejr og derfor helt eller delvis må aflyses fra vores side, kan WaterTours.dk ikke gøres ansvarlig for rekvirents evt. økonomiske tab.

Vigtigt: Aftalt tid er afgangstidspunktet. Mødetid er minimum 15 min. før afgang på aftalt sted. Ved forsinket fremmøde og i fald det er muligt og eller nødvendigt kan sejltiden forskydes ækvivalent med forsinkelsen mod betaling af ventetiden. Takst for ventetid: Dkr. 900,- pr. påbegyndt halve time.

Vi leverer sejlads serviceydelser og tager dette meget alvorligt. Hvis der mod al forventning skulle opstå et problem under en tur på et af vores fartøjer eller i forbindelse med andre ydelser købt gennem CPH Shipping ApS, skal du straks orientere os eller en af vores samarbejdspartnere.  Vi eller vores samarbejdspartnere vil omgående gøre en indsats for at løse problemet.

Ombord på vores fartøjer bør du altid henvende dig hos bådføreren, hvis noget i forbindelse med din sejlads med CPH Shipping ApS ikke lever op til dine forventninger. Vores personale vil gøre, hvad de kan for at finde en løsning om bord og kompensere for oplevelser, der ikke har levet op til dine forventninger. På den måde har vi en mulighed for at håndterer problemet med det samme og, så vidt det er muligt, at finde en mindelig løsning.

I tilfælde af, at et problem ikke kan løses ombord, og du ønsker at klage, skriftlig henvendelse til vores kundeservice. Vi beder dig kontakte os inden for rimelig tid efter at du opdaget manglen, og senest 14 dage fra den dato, hvor tjenesteydelsen blev/skulle have været udført. I modsat fald mister du retten til at klage over manglen.

Du kan indsende din klage til vores kundeservice via mail: info@cph-shipping.dk. Når du indsender en klage, skal du skrive dit bookingnummer samt dato og tidspunkt for den pågældende tur. Samtidig skal du angive telefonnummer, således at vi har bedst mulighed for at undersøge sagen til bunds og svare på din henvendelse.

 

CPH Shipping ApS forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. CPH Shipping ApS vil derfor ikke afsløre information om kunder/brugere til tredjepart, medmindre det er nødvendigt for at kunne gennemføre en transaktion CPH Shipping ApS bekræfter ikke ville sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart, uden forudgående tilladelse.

Denne Privatlivspolitik dækker yderligere, hvad vi indsamler, og hvordan vi bruger, offentliggør, overfører og gemmer oplysninger hos CPH Shipping ApS.

Vi indsamler data for at kunne gennemfører den/det bestilte sejlads/arrangement på den bedste måde, samt for at kunne identificerer, spore fejl og gennemføre transaktioner i vores webshop.

Vi indsamler følgende oplysninger:

— IP adresse
— Fornavn samt efternavn
— Land
— Adresse, by og postnummer
— Telefonnummer
— Email adresse

Vi gemmer data til håndtering af bestillinger samt i bogførings øjemed. Vi tømmer vores database hvert år i januar, før sæson start.

Hvis du ønsker at vi sletter din data, kan du også kontakte info@cph-shipping.dk. Vi vil slette data umiddelbart efter din identitet er bekræftet.

Har du spørgsmål eller ønsker mere viden eller har spørgsmål vedr. data er du velkommen til at kontakte os på info@cph-shipping.dk

Kontakt


-en del af CPH Shipping Gruppen.

Du finder os på Refshalevej 340, 1432 Kbh. K.

Telefon: +45 2840 6870
Email: booking@watertours.dk

Kontakt Form