Sejl med os ud og oplev København og Øresund!

Om os

Velkommen ombord på et af vores klassiske skibe.

Med WaterTours får du unikke oplevelser og transport på vandet. De mange indtryk udefra forstærkes af den hyggelige stemning ombord i et af vores fartøjer, mens vi sejler til vores ynglings steder i Københavns Havn og ud på Øresund. Ombord mærker du straks, den helt rigtig maritime stemning.

Om du ønsker en hyggelig time tur rundt i havnen, en lidt længere tur der strækker sig ud på Øresund, eller et arrangement ud fra dine egne ønsker og behov, så finder vi altid den helt rigtige løsning for dig og dine gæster.

WaterTours.dk er en del af CPH Shipping ApS, og også den officielle besejler til Trekroner Søfort.

De ansatte

Alex Garavano

Direktør og Kaptajn

Ledige stillinger

Job hos WaterTours.dk og dets søsterselskaber.

WaterTours.dk er en del af CPH Shipping ApS, som er et mindre rederi i kraftig vækst. Året rundt sejler vi gæster rundt i Københavns Havn og på Øresund. Vi har netop sat M/S Simone L. i drift, og søger derfor nu bådførere, der har lyst til at arbejde deltid/efter aftale for sæsonen 2020.

Simone L. er vores nyeste skib i flåden. Oprindeligt bygget til Søværnet i 1987. Hun har trofast, i sine første år under navnet FLS 8 og senere Mas 1, sejlet mellem Holmen og Toldboden, hvor hun transporterede personale frem og tilbage. I dag fremstår hun total istandsat, og indrettet med siddepladser til 48 passagerer under tag.

CPH Shipping ApS har til huse på Refshaleøen, og råder i dag over i alt 7 fartøjer. Bag roret står 2 ildsjæle og vores passagerantal nærmer sig 10.000 årligt. Vi søger derfor dygtige medarbejdere, der vil være med på vores fortsatte rejse mod ”nye” farvande.

Om jobbet

Vi sejler primært charter sejlads ”on demand” men har også et antal faste sejladsaftaler. Arbejdstiderne varierer derfor, og ligger både i weekender, dag, aften og ind i mellem nat, alt efter kundeordre.

Vi bestræber os på at planlægge vores sejladser med længst muligt fremsyn og varsel til vores bådførere, så det kan passe ind med andet fast arbejde.

Som udgangspunktet søger vi Bådførere på deltid/tilkald, evt. med mulighed for fuldtid i sommerhalvåret. For den rigtige person vil der også være mulighed for at sejle vores øvrige fartøjer.

Det er bådførerens ansvar at gøre skibet klar til dagens sejladser sammen med skibsassistenten. Tilrettelægge dagens sejladser og tidsplan. Som Bådfører tage du altid godt imod kunderne, så de føler sig sikre og velkommen ombord. Efter dagens sejladser, klargøres/rengøres skibet tilbage til standard.

Din baggrund

— Kystskipper
— ROC
— Medicinkiste B.
— Blåbog/sundheds bevis.
— Motorpasserbevis

Som person er du ansvarlig og seriøs tilgang til dit erhverv. Har altid en positiv og fleksibel tilgang til arbejdet og tager udfordringerne op med en løsningsorienteret tilgang.

At du er serviceminded og betragter kunderne som dine gæster, er en selvfølge. 

Vi tilbyder

— Et job, med stor fleksibilitet, hvor du selv har mulighed for at få indflydelse på din arbejdstid, så det kan planlægges så passer ind med andet fast arbejde.
— Et job med udgangspunkt fra Refshaleøen
— Et job, hvor ikke to dage er ens
— Et job, hvor du kommer til at sejle et tiptop skib, med en spændende historie
— En aflønning på kr. 250,00 per time – minimum 3 timer per vagt.

Er du interesseret eller ønsker yderligere information, kan du sende en e-mail til Morten Ratje på: mr@cph-shipping.dk.