Sejl med os ud og oplev København og Øresund!

Om Watertours

Velkommen ombord på et af vores klassiske skibe.

Med WaterTours får du unikke oplevelser og transport på vandet. De mange indtryk udefra forstærkes af den hyggelige stemning ombord i et af vores fartøjer, mens vi sejler til vores ynglings steder i Københavns Havn og ud på Øresund. Ombord mærker du straks, den helt rigtig maritime stemning.

Om du ønsker en hyggelig time tur rundt i havnen, en lidt længere tur der strækker sig ud på Øresund, eller et arrangement ud fra dine egne ønsker og behov, så finder vi altid den helt rigtige løsning for dig og dine gæster.


Leveret chartertjenester og bådture i København  året rundt siden 2004.

Møde besætningen​

Alex Garavano

Direktør og Kaptajn

Job hos Watertours.dk

Leder du efter en spændende mulighed for at arbejde med de bedste charter- og sejlsportstjenester i København? Tjek aktuelle ledige stillinger i Watertourd.dk og vores søsterselskaber

CPH Shipping ApS søger deltids bådfører

CPH Shipping ApS er hjemmehørende på Refshaleøen i København, og er førende inden for sejladsoplevelser i København og på Øresund i Ribbåde og klassiske fartøjer. Vi har løbende øget vores flåde til i dag at bestå af 9 fartøjer.

Om jobbet

Vi søger: deltids bådfører der vil være med på vores fortsatte rejse mod ”nye” farvande.

Vi sejler primært charter sejlads ”on demand” – men har også et antal faste sejladsaftaler. Arbejdstiderne kan derfor variere, vi sejler i weekender, dag, aften og ind i mellem nat, alt efter kundeordre.

Som Bådfører tager du altid godt imod kunderne, så de føler sig sikre og velkommen ombord. Vi bestræber os på at vores bådfører er fortrolige med at sejle alle typer fartøjer i rederiet, herunder vores hurtige Ribbåde og vores klassiske deplacement turbåde. Herudover er det bådførerens ansvar at gøre skibet klar, tilrettelægge dagens tidsplan og sejladser.

Dine opgaver bliver at deltage i sejladser og planlægning, klargøring.

Hvem er du

Du er som person positivt indstillet, serviceminded, robust og kan bevare overblikket selv i travle perioder. Du har den fornødne maritime baggrund og erfaring. Du behersker engelsk i skrift og tale.

Din baggrund:

  • Min. Erhvervsduelighedsbevis, men gerne kystskipper.
  • Søsikkerhedskursus (STCW)
  • ROC
  • Førstehjælp/Medicinkiste B.
  • Blåbog/sundheds bevis.
  • Motorpasserbevis.

Som person er du ansvarlig og med en seriøs tilgang til dit erhverv. Har altid en positiv og fleksibel tilgang til arbejdet og tager udfordringerne op med en løsningsorienteret tilgang.

At du er serviceminded og betragter kunderne som dine gæster, er en selvfølge.

Vi tilbyder

  • Et job, med stor variation og fleksibilitet, hvor du selv har mulighed for at få indflydelse på din arbejdstid.
  • Et job med centralt udgangspunkt fra Refshaleøen.
  • Et job, hvor ikke to dage er ens.

Ønsker at du hører mere om jobbet er du velkommen til at kontakte os på info@cph-shipping.dk eller på 40218444

Ansøgning samt CV sendes til info@cph-shipping.dk

Timelønnet.