Privatliv og Fortrolighedspolitik:

CPH Shipping ApS forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. CPH Shipping ApS vil derfor ikke afsløre information om kunder/brugere til tredjepart, medmindre det er nødvendigt for at kunne gennemføre en transaktion CPH Shipping ApS bekræfter ikke ville sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart, uden forudgående tilladelse.

Denne Privatlivspolitik dækker yderligere, hvad vi indsamler, og hvordan vi bruger, offentliggør, overfører og gemmer oplysninger hos CPH Shipping ApS.

Vi indsamler data for at kunne gennemfører den/det bestilte sejlads/arrangement på den bedste måde, samt for at kunne identificerer, spore fejl og gennemføre transaktioner i vores webshop.

Vi indsamler følgende oplysninger:

Vi gemmer data til håndtering af bestillinger samt i bogførings øjemed. Vi tømmer vores database hvert år i januar, før sæson start.

Hvis du ønsker at vi sletter din data, kan du også kontakte info@cph-shipping.dk. Vi vil slette data umiddelbart efter din identitet er bekræftet.

Har du spørgsmål eller ønsker mere viden eller har spørgsmål vedr. data er du velkommen til at kontakte os på info@cph-shipping.dk